Skip to content →

Skal du købe eller sælge hus? Danbolig kan hjælpe dig!

Hvis du står i den situation, at du skal købe hus, kan Danbolig hjælpe dig. Dette firma har eksisteret i over 25 år, og de har gennem årene tilegnet sig meget erfaring. Efterhånden som årene er gået og flere og flere køber og sælger huse, har Danbolig spredt deres butikker over hele landet. Du skal ikke langt for at få den rådgivning og netop den ejendomsmægler, du har brug for. De ligger dertil tæt i små afdelinger, der sikrer dig den bedte service, fordi medarbejderne kan koncentrere sig mere om bestemte områder og hvordan salg og køb af bolig står til i netop dette område. Dette sikrer også, at du som sælger får det bedst mulige bud på en salgspris. Som køber er det også en fordel, fordi medarbejderne i de små butikker jo også ved, hvor de skal lede, når du fortæller, hvad du ønsker. Ved Limfjorden ligger for eksempel Aalborgs afdeling på den ene side, hvor Nørresundbys afdeling ligge lige på den anden side af fjorden.

Danbolig ligger over alt – læs med om afdelingen i Nørresundby

Nørresundbys afdeling ligger på Brotorvet inde midt i byen i en imødekommende bygning, der er nem at finde. Denne afdeling skilter med at have intet mindre end 81 boliger til salg i deres nærområde. De har blandt andet boliger i Vadum og Vodskov, som er to nærområder. Du er højst sandsynligt interesseret i priserne, om du er køber eller sælger er dette et interessant emne. Du vil, hvis du søger på ”Danbolig Nørresundby” blive vist direkte ind på afdelingens hjemmeside, hvor du nemt kan se en oversigt over boliger til salg og meget mere. Her vil du hurtigt se, at priserne er rimelige for både køber og sælger.

Hvad kan Danbolig tilbyde dig?

Danbolig er et firma, der består af professionelle ejendomsmæglere fordelt over hele landet. De går op i, at du får det hjem, du ønsker dig, som køber. Som sælger er de naturligvis interesserede i, at dit gamle hjem bliver solgt til en respektabel pris og at det kommer i nye gode hænder. Vigtigt for dem er at yde en god service. De ønsker glade kunder, der kommer igen. De sætter stor værdi i at gøre deres kunder så tilfredse som muligt – dette gør de både ansigt til ansigt, men også når du ringer til dem for at forhøre dig om diverse spørgsmål, du kan have. De er interesserede i at hjælpe DIG. Du kan kontakte dem via deres mail eller telefon, som du finder på deres hjemmeside ved f.eks. at skrive ”Danbolig Nørresundby Kontakt”. Du kan bede dem hjælpe med at finde en ejendomsmægler, der har de kvaliteter, du sætter pris på. Ønsker du et tilbud, kan du også gå denne vej.

Hvad end du ønsker en ejendomsmægler i Nørresundby eller København, vil Danbolig hjælpe dig med at få dine håb opfyldt, når det gælder køb, salg og råd om bolig. Kontakt dem og find din ejendomsmægler i dag!

Du finder flere interessante erhvervsartikler på nettet

Published in Bolig

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *