Skip to content →

Julegaveindkøb online for ældre

Det er hurtigt og nemt at købe ind på nettet. Men hvis du er en del af den ældre generation, så er det ikke sikkert, du er bekendt eller tryg ved onlineshopping. Her får du en guide til, hvordan du sikkert handler på nettet, så du kan undgå Covid-19 og stadig få købt julegaver, trygt og sikkert fra din stue!

Sådan sikrer du dig, hjemmesiden er pålidelig

Det er ikke alle sider på nettet, man pålideligt kan købe ind hos. Der er mange sider, især kinesiske, der fremstår luksuriøse og flotte med fine produkter, men tager enorm høj fragtpris eller aldrig leverer varen. Nogle pakker fra udlandet kan også få pålagt ekstra skat, når de kommer ind i landet, hvilket kan gøre dit køb mange gange dyrere!

For at sikre dig, den side, du handler hos, leverer til Danmark (og/eller er dansk/har en dansk afdeling) og har styr på skattereglerne, kan du læse anmeldelser af selve hjemmesiden. Alt, du skal gøre, er at søge ”[Butikkens Navn] anmeldelser”, så vil du kunne se, hvad andre kunder har at sige. TrustPilot er en pålidelig side, hvor du kan læse kundeanmeldelser.

Danske butikker har selvfølgelig også hjemmesider, og du kan trygt købe produkter hos Matas, Bog&Ide, Vero Moda og lignende butikkers webshops.

Sådan finder du det rigtige produkt, når du laver julegaveindkøb online

Hjemmesider kan være overvældende, men hvis man holder tungen lige i munden, er der ofte kategorier, man kan kigge igennem. Hvis de, der skal købes gave til, har helt konkrete ønsker, kan man søge på nettet, ”[produktnavn] køb” – så burde der komme masser af hjemmesider op, der sælger denne genstand.

Når du vælger at foretage dine julegaveindkøb onlin, kan du også se sammenligninger af priser, så du altid får det bedste tilbud! Der er også ofte rabatter at hente på de forskellige hjemmesider.

Levering

Levering koster som regel lidt, men man kan ofte spare fragten, hvis man køber over et vist beløb. Det eksakte beløb varierer fra butik til butik, men kan ofte ses når du går hen i din ”kurv”.

Du kan få leveret lige til døren, hvilket er godt, hvis du vil slippe for at bevæge dig ud. Du kan dog også få dine køb sendt til et pakkested (ofte et minimarked), hvor et familiemedlem kan hente dem for dig.

Fragtbetalingen er selvfølgelig transportudgifter, firmaet er nødt til at dække. Når du handler på nettet, kan du ofte optjene point, så næste køb bliver billigere.

Published in gaver

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *