Skip to content →

Reklameartikler, der skaber synlighed

Skal du på messe, til forretningsmøde eller lave noget i andre sammenhænge, hvor du skal kommunikere om din virksomhed eller gøre reklame for dig selv eller lignende? Så er det en god idé at have noget materiale, der gør dig genkendelig. Mens langt de fleste har et visitkort, der kan vise hvem man er og få modtageren til at huske at tage kontakt, er der mange flere muligheder for at have reklameartikler, der skaber synlighed.

Med valg af gode reklameartikler, der skaber synlighed, bliver det nemmere at skille sig ud i mængden. Især hvis dine artikler er nogle, der i sig selv skiller sig ud. Det bliver de hvis du vælger nogle alternative løsninger end blot det traditionelle visitkort. Der findes et stort udvalg af produkter, som kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Der er næsten ingen grænser for, hvilke produkter, der kan bruges som reklameartikler med tryk.

Gode idéer til reklameartikler, der skaber synlighed

De mest typiske reklameartikler er udover visitkortet måske kuglepennen. Her står firmanavnet og kontaktdetaljer på, og mange får skabt sig en stor samling af reklamekuglepenne, fordi det er så udbredt en reklamevare. Der er dog et væld af andre muligheder af reklameartikler, der skaber synlighed, som kan få din virksomhed til at være den, man husker.

Keyhangers og nøgleringe er to gode muligheder. Det er praktiske produkter, der kan bruges til noget, og samtidig kan de bære navnet og logoet for din virksomhed samt det budskab, du gerne vil sende med dine reklameartikler. De kan skabe synlighed, fordi det er produkter folk bruger også offentligt – især en keyhanger – og det er derfor sandsynligt, at mange lægger mærke til dem. Det er derfor oplagte produkter at have med til din messestand eller andre steder, hvor der findes mange potentielle kunder.

Endnu en mulighed er at få lavet badges eller mærkater med navn og logo på. Badges kan bruges af dig eller dine kolleger og tydeliggøre, hvor I kommer fra. Mærkater, som eksempelvis klistermærker, kan placeres rundt omkring, og hvis de er flotte kan det være, at andre også vil sætte dem på deres ting til pynt. Det er to anderledes slags reklameartikler, der skaber synlighed.

Enten kan man vælge at gå hele vejen og få lavet større gaveartikler med tryk, som også er meget anvendelige. Det kunne være kopper eller t-shirts, eller i princippet et hvilket som helst andet produkt. De lidt større ting er selvfølgelig en tilsvarende større investering. Til gengæld er man så sikker på at have gaveartikler, der skaber synlighed på en effektiv måde.

Hvad kan reklameartikler med tryk?

Når du har reklameartikler med tryk, der giver information om din virksomhed eller dit projekt, er der større chance for at blive husket. Deler du for eksempel kuglepenne ud, hvor dit firmanavn og dine kontaktoplysninger står på, vil modtageren se dem, hver gang hun bruger pennen. Kuglepennen bliver på den måde som et visitkort, som dog ikke forsvinder, fordi den faktisk kan bruges til noget. Det samme gør sig gældende for andre typer reklameartikler med tryk.

Published in Erhverv

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *