Skip to content →

Prøv natursten i din have

Det er sommer i Danmark og derfor det perfekte tidspunkt til udendørsprojekter. Nogle elsker at gå i haven og ordne ting og sager. Der er buske der skal klippes, ukrudt der skal holdes væk og måske planter der skal plantes. Der er meget at se til i en have. Efter en lang dag i haven, er det dejligt at kunne sidde på terrassen og nyde en kold øl. Det kræver dog at man har en terrasse. Hvis man ikke er den heldige ejer af en terrasse eller måske bare har en gammel og nedslidt terrasse, så er det måske tid til at få anlagt en ny terrasse. Der er mange forskellige slags fliser, der er egnet til en terrasse. Man kan få fliser og sten i mange forskellige farver, materialer og udtryk. Man kan f.eks. prøve sandsten, som er en form for natursten. En terrasse lavet med denne form for flise er både smuk at se på, men også meget slidstærk og vil holde i mange år. Kontakt din lokale forhandler i Århus for at høre mere om denne form for flise.

Natursten på terrassen

Hvis du planlægger at anlægge en ny terrasse, er der mange ting at overveje. Først og fremmest skal man have styr på hvor stor den skal være samt udformningen. Man skal overveje om man vil have en hævet terrasse eller en terrasse, som er plan med resten af haven. Man skal overveje hvilket materiale terrassen skal laves af. Man kan f.eks. vælge at få lavet en terrasse ud af træ. Der kan dog være meget vedligeholdelse forbundet med dette materialevalg, så derfor kan man med fordel vælge at få lavet en fliseterrasse.

Der findes mange former for fliser. Sandsten passer ind i de fleste haver i Århus på grund af det flotte, men også rustikke udseende. Denne form for flise findes i mange forskellige farver, hvilket giver den enkelte kunde mulighed for at finde lige præcis den flise, som passer ind i den pågældende have. Når man skal vælge den rigtige farve, er det en fordel at tænke på husfacadens farve samt den overordnede stil i haven. Denne form for flise kommer i flere forskellige størrelser, som giver yderligere mulighed for at give terrassen et personligt udtryk. Overfladen på denne form for flise er meget skridsikker, men samtidig god at gå på med bare fødder.

Sandsten i din indkørsel

Når du har fået lagt en smuk terrasse, er det måske på tide at overveje at få gjort noget ved indkørslen. Mange tænker måske, at udseendet på indkørslen ikke har nogen betydning, men det kan virkelig gøre noget for det samlede udtryk af huset. Det er vigtigt at indkørslens udseende matcher husets facade. Hvis man allerede har fået ordnet terrassen, kan det være en god idé at få lagt den samme flise i indkørslen. Dette giver et mere sammenhængende udtryk. Man kan selvfølgelig også vælge en flise i en anden størrelse eller farve, men sørg for at det samlede udseende bliver sammenhængende.

Du finder flere interessante erhvervsartikler på nettet

Published in Have

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *