Skip to content →

Find din frisør i Field’s

Få din næste hårklipning i Field’s, hvor du finder den bedste personlige pleje til dit hår. Du kan sammen med din frisør tid, samtidig få den ultimative shopping oplevelse i centerets store udvalg af butikker. Det betyder for dig, at den nye frisure kan nydes over en god frokost eller i selskab med en ny bluse, for at skabe et helt nyt look. En dag i Field’s skaber et godt fundament for en veninde dag af den helt store slags. Du kan være sikker på at finde noget for enhver smag ved din næste frisør tid. Det er dog ikke kun kvinderne, der kan nyde godt af en god klipning – der er nemlig også både herreklip og børneklip til fordelagtige priser. Føler man ellers for at få lidt ekstra godt med hjem til håret, kan man altid få god rådgivning om salonens plejende produkter, og ligeledes købe disse hårprodukter. Rådgivning og vejledning er med i det høje serviceniveau, der ydes ved din frisør i Field’s, og ligeledes er det en nødvendighed for, at alle gæster kan føle sig tilfredse ved deres besøg. En hårklipning skal være mere end blot en serviceydelse – det skal være en oplevelse med henblik på selvforkælelse.

Gode tider hos din frisør i Field’s

Du kan altid finde tid til en klipning, da åbningstiderne ligger lidt uden for det sædvanlige. Field’s frisører holder nemlig åben fra klokken 10 til 20 fra mandag til lørdag. Og som en lille bonus holdes der også åben fra klokken 10 til 17 den første og sidste søndag i måneden. Så er du en travl person med en stresset hverdag, skulle der nok alligevel være plads til lidt selvforkælelse og personlig pleje med disse stærke åbningstider. Drop undskyldningen om tidsmæssig mangel i den travle dagligdag, og kom og nyd en dejlig dag eller blot en kort time til at opfriske dit ydre. Der er altid tid til en lille pause.

Frisør i Field’s – mere end bare en hårklipning

Når du tager til din frisør tid, får du mere end bare en hårklipning hos Field’s frisører. Du vil opleve dygtige medarbejdere, der tager sig tid til dig og dine ønsker, så du kan føle dig godt tilpas, når du tager plads i stolen. Den står på ren afslapning i godt selskab med professionelle medarbejdere, der har styr på sit fag. Skal du klippes, farves eller noget helt tredje, så er der en ledig stol at finde i salonen. Du behøver nemlig ikke altid at bestille tid i forvejen, hvilket giver plads til de impulsive beslutninger, hvis en ledig tid pludselig skulle dukke op din kalender. Der vil altid i forbindelse med din frisør tid være lidt forfriskninger at finde, såsom te, kaffe eller lidt andet godt til ganen. Ligeledes er gratis wifi, så du kan holde dig opdateret i din ’pause’ fra hverdagen. Den pause kan blandt andet også nydes sammen med lidt hovedbundsmassage og lidt godt læsestof i sladderbladene. Så læn dig tilbage og nyd din frisør tid.

Du finder flere interessante erhvervsartikler på nettet

Published in Erhverv

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *