Skip to content →

Armbånd bliver mere og mere moderne

Smykker er et evigt og uundgåeligt accessory i stort set alle kvinders garderobe. Især armbånd har fået sit indtog igen, efter en længere periode hvor det har været populært at føre en minimalistisk smykkestil ved hjælp af enkelte delikate ringe og øreringe. Dog er det i højere grad blevet populært med armbånd, enkelte som mere prangende, og i modeverden har armbånd i højere grad fået en større rolle end blot at pryde det enkelte håndled. Det handler om at fuldende sit look og skabe en sammenhæng, hvilket flere og flere armbånd er i stand til i dag. Dermed bliver armbånd også anvendelige til enhver lejlighed, uanset hvor formel eller uformel begivenhed der er tale om. Giv derfor dit look et særpræg, ved at investere i nogle smukke og anvendelig armbånd, som kan hjælpe dig med at fuldende dit outfit.

Brug armbånd til hverdag

Førhen var smykker kun noget man brugte i mere formelle sammenhæng, men i dag er der flere og flere der gør sig brug af en basis smykkesamling. Her er der tale om at udvælge nogle favorit smykker indenfor hvert felt: øreringe, ringe, armbånd, halskæder mm. og derved sammensætte en lille “kollektion” som gør sig anvendelig i dagligdagen. Her vil man i højere grad finde det anvendeligt at udvælge nogle mere enkle og delikate smykker, så man kan matche med ethvert outfit, dog kan man også sagtens vælge at tage nogle statement smykker i brug, eksempelvis armbånd med større og mere prangende perler, eller “cufflinks”, som er lidt mere massive armbånd, der endnu engang er ved at øge sin popularitet indenfor smykkeverden. Dog er en basis smykkesamling med et simpelt armbånd til hverdag en god investering uanset hvad, hvorefter man kan pifte sin hverdag op ved at tilføre de lidt mere vovede smykker i ny og næ.

Brug armbånd til fest

Til fest er det i højere grad egnet at man benytter sig af de mere glamourøse og voluminøse smykker. Her er der selvfølgelig tale om statement smykkerne, hvor der er mere knald på farverne og hvor der ingen hæmninger er i forhold til materiale, motiv og proportion. Du kan desuden også vælge at inddrage nogle af dine basis smykker i dit festlook, ved eksempelvis at bruge dine basis armbånd sammen med et par statement øreringe, for at skabe opmærksomhed samtidig med at der er en vis sammenhæng og nedtoning omkring dit look. Du kan også sagtens kombinere dine armbånd for at skabe en mere sjov og spændende sammensætning, uafhængigt af lejligheden, netop for at dit look kommer til at bære præg af dig og din personlige stil.

Armbånd der betyder noget

Udover, at armbånd er en måde hvorpå du kan udtrykke dig selv og din stil, så er det også en rigtig god idé med armbånd der betyder noget. Minder via armbånd kan opstå i form af en gave fra en nær ven, en måde man ærer en der er gået bort, noget der markerer en bestemt begivenhed eller periode i livet eller blot et armbånd der vækker bestemte følelser, helt uden særlig grund. Med et armbånd der betyder noget vil du altid kunne tage det i brug, uafhængigt af sammenhængen, idet affektionsværdien gør det til noget helt særligt. Armbånd er derfor ikke kun populære som en moderigtig tendens, men også en yderst velegnet måde at forevige minder på.

Published in Smykker

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *